dj nunta, mc nunta, dj mc andrei niculescu

Incredere

Dedicatie

Nimic nu poate fi mai frumos pentru un artist decat sa-si vada publicul multumit, extaziat la finalul unui spectacol. De-a lungul carierei mele pot sa spun ca am gustat din plin aceasta senzatie. M-am hranit din fericirea si multumirea clientilor mei. Si asta atat in noaptea nuntii cat si la mult timp dupa incheierea acesteia. Chiar in acest moment, scriind aceste randuri, imi revin in memorie multe dintre acestea...

O reactie care m-a impresionat intr-un mod deosebit, s-a intamplat chiar de curand si pot spune ca m-a marcat profund. Ea a fost ceva de genul: "Andrei... Noi inca suntem socati! Inca tremuram si nu ne revenim dupa tot ce-am vazut c-ai facut in seara asta." 

Asa suna, textual si exact, feedback-ul unor miri in momentul in care m-am dus sa-i intreb dimineata, cum li s-a parut atmosfera de-a lungul petrecerii?

DJ NUNTA

DJ EVENIMENTE

Permiteti-mi sa va prezint abilitatile mele profesionale si cu siguranta veti fi multumiti. Preocuparea dvs de a-l gasi pe cel mai bun, acum a luat sfarsit!

Pana acum am mancat doar muzica pe paine si am invatat cum se face Entertainment-ul direct de acolo de unde acesta a luat nastere, Las Vegas.

Pregatit

Pregatit - DJ MC ANDREI NICULESCU
dj nunta, mc nunta, dj mc andrei niculescu, percutie, tarabana, percussion, darbouka, congas, live sax, saxophone improvisation

Pentru mine Muzica inseamna Viata. Iar Dansul e modul in care o voi trai. AMIN!

DJ MC NUNTA Niculescu Andrei Romania
Dedicat - DJ MC NUNTA ANDREI NICULESCU
DJ MC NUNTA Niculescu Andrei Romania

Cred in muzica, pentru ca si ea a crezut in mine! Daca nu ma crezi, vino sa vezi...

Am muzica in mine!

Din clipa in care am ales sa intru in lumea evenimentelor, am stiut inca de la inceput ca aceasta va fi schimbata pentru totdeauna si nu va mai fi niciodata la fel.
Am vrut sa fac din Sound Sensations ceva ce nu se mai facuse pana atunci,

un atac asupra tuturor simturilor.

SHOW LIVE 2018-2019

ANDREI NICULESCU (DJ/MC)

SAXOFON LIVE

PERCUTIE LIVE (2 PERCUTIONISTI)Sunt DJ-ul care a creat acest show. Sunt cel care a crezut si a facut pentru prima data fuziunea muzicala live dintre dj, percutie si saxofon la evenimentele din Romania. Am castigat aprecierea publicului atat din tara cat si din strainatate. Datorita spectaculozitatii acestui concept, din ce in ce mai multa lume il doreste si pentru evenimentele importante din EUROPA. Revelionul din 2017 programat la Londra, avand cap de afis acest SHOW.


PRET BOOKING EVENIMENTE CLUB & AER LIBER 1200 EURO (2 X 45 MINUTE)

PRET BOOKING EVENIMENTE PRIVATE - verifica disponibilitatea

MC NUNTA

PREZENTATOR EVENIMENTE

Experienta

Prezentator de evenimente, entertainer, gazda eveniment sau showman. Puteti sa-mi spuneti cum doriti. Important este un singur lucru pana la urma si anume ca EU sunt cel care ma voi ocupa de prezentarea si marcarea momentelor speciale din cadrul evenimentului dumneavoastra.


Am datoria de a face si a intretine atmosfera pe toata perioada petrecerii. Ma voi asigura intotdeauna ca programul stabilit va fi urmat intocmai. Sunt pregatit sa diminuez si sa depasesc efectele negative pe care o intamplare nedorita, penibila, le-ar putea produce.


Spontaneitatea, simtul dezvoltat al umorului, prezenta de spirit si vocabularul dezvoltat sunt calitatile pe care promit sa le folosesc pentru realizarea cu succes a sarcinii mele.

Am pus muzica in cele mai prestigioase cluburi, atat din tara mea cat si din strainatate. Am fost in Miami, New York, Amsterdam, Ibiza si multe altele.

DJ/MC Andrei Niculescu. Cel mai cautat DJ al momentului. MC-ul ideal pentru evenimentul tau. 18 ani de experienta si peste 1000 de evenimente organizate cu succes.

In momentul in care te decizi sa colaborezi cu mine, trebuie sa stii ca nu alegi doar serviciul de DJ si MC, ci o persoana cu o reala experienta in acest domeniu, prin ochii caruia s-au derulat mii de evenimente si ATENTIE MARE: nu am inregistrat nici un esec in toata cariera mea.
Te asigur ca voi face TOTUL ca evenimentul tau sa fie un SUCCES. Voi coordona si iti voi prezenta cele mai bune idei privind organizarea acestuia.

In anul 2014 am aniversat 15 ani de cariera si peste 1000 de evenimente organizate cu succes. In prezent caut permanent sa devin din ce in ce mai bun, sa-mi depasesc conditia si implicit sa imbunatatesc calitatea serviciilor mele. Sunt mereu in slujba clientului meu, iar multumirea lui este satisfactia mea.

Astazi, stand si privind la activitatea mea, sunt mandru si fericit sa constat ca am creat cel mai complex si spectaculos pachet de entertainment pentru evenimente private din Romania. Unic si... Cum n-a mai fost niciodata!

De la inceput si pana in prezent am fost dedicat si mereu in slujba clientilor mei, iar anul 2015 am castigat aprecierea pentru “Cel mai bun serviciu pentru clienti” si pentru asta vreau sa va multumesc.

Doresc sa va asigur inca de la inceput de faptul ca S.C. SOUND SENSATIONS S.R.L., companie al carei fondator, propietar si administrator sunt, doreste intotdeauna sa fie un partener de incredere pentru clientii sai si isi orienteaza toate eforturile in oferirea unor servicii in acord cu asteptarile acestora.

Misiunea mea: MULTUMIREA LOR!

Nimic nu poate fi mai frumos pentru un artist decat sa-si vada publicul multumit, extaziat la finalul unui spectacol. De-a lungul carierei mele pot sa spun ca am gustat din plin aceasta senzatie. M-am hranit din fericirea si multumirea clientilor mei.

Din clipa in care am ales sa intru in lumea evenimentelor, am stiut inca de la inceput ca aceasta va fi schimbata pentru totdeauna si nu va mai fi niciodata la fel. Am vrut sa fac din show-urile mele ceva ce nu se mai facuse pana atunci, un atac la toate simturile umane. Un spectacol impresionant de sunet si lumina.

Sound Sensations nu reprezinta un serviciu, Sound Sensations este un standard de calitate. Asadar, nu va lasati inselati de persoane sau firme care folosesc materiale reprezentative ce au legatura cu evenimentele organizate de noi. Reusita acestora s-a datorat acestui sistem unic si precis creat de noi. De profesionalismul si exigenta cu care tratam fiecare caz in parte. Ganditi-va la acesta ca la o reteta perfecta din bucatarie, care nu da niciodata gres daca se respecta ingredientele si cantitatiile indicate. Folosim un pattern (model) pe care l-am dezvoltat si l-am imbunatatit in permanenta de-a lungul anilor. Dupa 15 ani de activitate in acest domeniu, in care am inregistrat doar reusite (nici un esec), putem spune ca acest pattern a atins perfectiunea.

Exigenta impusa de noi, naste calitatea ceruta de voi!

Cel mai bun DJ Romania ANDREI NICULESCU

MULTUMIREA LOR

MOTTO

NUNTA
dj nunta, mc nunta, dj mc andrei niculescu, percutie, tarabana, percussion, darbouka, congas, live sax, saxophone improvisation

Dupa 18 ani de cariera sunt mandru si fericit sa constat ca am creat cel mai complex si spectaculos pachet de entertainment pentru evenimente private din Romania. Unic si... Cum n-a mai fost niciodata!
De la inceput si pana in prezent am fost dedicat si mereu in slujba clientilor mei, iar in anul 2017 am castigat aprecierea pentru “Cel mai bun serviciu pentru clienti” si pentru asta vreau sa va multumesc.

In momentul in care te decizi sa colaborezi cu mine, trebuie sa stii ca nu alegi doar serviciul de DJ si MC, ci o persoana cu o reala experienta in acest domeniu, prin ochii caruia s-au derulat mii de evenimente si atentie mare: nu am inregistrat nici un esec in toata cariera mea.
Te asigur ca voi face TOTUL ca evenimentul tau sa fie un SUCCES. Voi coordona si iti voi prezenta cele mai bune idei privind organizarea acestuia.

In anul 2017 am aniversat 18 ani de cariera si peste 1000 de evenimente organizate. In prezent ma aflu in cel mai mare turneu de evenimente organizat vreodata in Romania. Un tur maraton, alcatuit din 120 de evenimente in majoritatea oraselor din tara, cu cel mai spectaculos show.

dj nunta, mc nunta, dj mc andrei niculescu, percutie, tarabana, percussion, darbouka, congas, live sax, saxophone improvisation
dj nunta, mc nunta, dj mc andrei niculescu, percutie, tarabana, percussion, darbouka, congas, live sax, saxophone improvisation

Principala calitate pe care mereu o prezint clientilor mei este aceea ca intotdeauna eu mixez LIVE. Doar asa trairea mea va fi una reala, energica si in functie de publicul prezent si de reactia lui la muzica din difuzoare, voi putea modifica imediat sau nu, melodiile sau genurile muzicale.

Garantez calitate si seriozitate la cote maxime. Sunt insetat de atmosfera exploziva si imi doresc ca publicul meu, fara exceptie, sa fie mereu pe ringul de dans. De la eveniment la eveniment caut intotdeauna sa-mi depasesc conditia. Devenind astfel mai bun, mai bun... Si mai bun.

 

Imaginati-va ca de la varsta de 16 ani nu fac nimic altceva decat asta, pun muzica oamenilor. Nu am si n-am avut niciodata 2-3 meserii si asta pentru ca nu cred ca astfel se poate face performanta. Am mancat doar muzica pe paine si am invatat cum se face Entertainment-ul de la cei mai buni, de acolo de unde acesta a luat nastere, si anume Las Vegas.

Am adunat 18 ani de experienta in acest domeniu. Am la activ peste 1000 de evenimente organizate cu succes. Am pus muzica in cele mai prestigioase cluburi din tara si strainatate.

DJ Nunta, DJ Nunta Bucuresti, DJ Bucuresti, DJ Evenimente, DJ Petrecere, DJ MC Andrei NiculescuDJ Nunta, DJ Nunta Bucuresti, DJ Bucuresti, DJ Evenimente, DJ Petrecere, DJ MC Andrei NiculescuDJ Nunta, DJ Nunta Bucuresti, DJ Bucuresti, DJ Evenimente, DJ Petrecere, DJ MC Andrei NiculescuDJ Nunta, DJ Nunta Bucuresti, DJ Bucuresti, DJ Evenimente, DJ Petrecere, DJ MC Andrei NiculescuDJ Nunta, DJ Nunta Bucuresti, DJ Bucuresti, DJ Evenimente, DJ Petrecere, DJ MC Andrei NiculescuDJ Nunta, DJ Nunta Bucuresti, DJ Bucuresti, DJ Evenimente, DJ Petrecere, DJ MC Andrei NiculescuDJ Nunta, DJ Nunta Bucuresti, DJ Bucuresti, DJ Evenimente, DJ Petrecere, DJ MC Andrei NiculescuDJ Nunta, DJ Nunta Bucuresti, DJ Bucuresti, DJ Evenimente, DJ Petrecere, DJ MC Andrei NiculescuDJ Nunta, DJ Nunta Bucuresti, DJ Bucuresti, DJ Evenimente, DJ Petrecere, DJ MC Andrei NiculescuDJ Nunta, DJ Nunta Bucuresti, DJ Bucuresti, DJ Evenimente, DJ Petrecere, DJ MC Andrei NiculescuDJ Nunta, DJ Nunta Bucuresti, DJ Bucuresti, DJ Evenimente, DJ Petrecere, DJ MC Andrei NiculescuDJ Nunta, DJ Nunta Bucuresti, DJ Bucuresti, DJ Evenimente, DJ Petrecere, DJ MC Andrei NiculescuDJ Nunta, DJ Nunta Bucuresti, DJ Bucuresti, DJ Evenimente, DJ Petrecere, DJ MC Andrei NiculescuDJ Nunta, DJ Nunta Bucuresti, DJ Bucuresti, DJ Evenimente, DJ Petrecere, DJ MC Andrei NiculescuDJ Nunta, DJ Nunta Bucuresti, DJ Bucuresti, DJ Evenimente, DJ Petrecere, DJ MC Andrei NiculescuDJ Nunta, DJ Nunta Bucuresti, DJ Bucuresti, DJ Evenimente, DJ Petrecere, DJ MC Andrei NiculescuDJ Nunta, DJ Nunta Bucuresti, DJ Bucuresti, DJ Evenimente, DJ Petrecere, DJ MC Andrei NiculescuDJ Nunta, DJ Nunta Bucuresti, DJ Bucuresti, DJ Evenimente, DJ Petrecere, DJ MC Andrei NiculescuDJ Nunta, DJ Nunta Bucuresti, DJ Bucuresti, DJ Evenimente, DJ Petrecere, DJ MC Andrei NiculescuDJ Nunta, DJ Nunta Bucuresti, DJ Bucuresti, DJ Evenimente, DJ Petrecere, DJ MC Andrei NiculescuDJ Nunta, DJ Nunta Bucuresti, DJ Bucuresti, DJ Evenimente, DJ Petrecere, DJ MC Andrei NiculescuDJ Nunta, DJ Nunta Bucuresti, DJ Bucuresti, DJ Evenimente, DJ Petrecere, DJ MC Andrei NiculescuDJ Nunta, DJ Nunta Bucuresti, DJ Bucuresti, DJ Evenimente, DJ Petrecere, DJ MC Andrei NiculescuDJ Nunta, DJ Nunta Bucuresti, DJ Bucuresti, DJ Evenimente, DJ Petrecere, DJ MC Andrei Niculescumuzica de petrecere, muzica nunta, muzica nunta bucuresti, formatie nunta, formatie nunta bucuresti, dj nunta, dj nunta bucuresti, dj evenimente, dj petrecereDJ Nunti Bucuresti, DJ Botez, Formatie Nunta, Filmari Nunti, Fotograf Nunta Bucuresti, DJ EvenimenteDJ Nunta, DJ Nunta Bucuresti, DJ Evenimente, DJ Petrecere, DJ MC Andrei Niculescu, ANDREI-O Da'MixDJ MC Nunta Bucuresti Andrei Niculescu aka ANDREI-O Da'MixDJ MC Nunta Bucuresti Andrei Niculescu aka ANDREI-O Da'Mixdj nunta, dj evenimente, prezentator evenimente, dj petrecere, dj mc andrei niculescu, andreiodamixdj nunta, dj evenimente, prezentator evenimente, dj petrecere, dj mc andrei niculescu, andreiodamixdj nunta, dj evenimente, prezentator evenimente, dj petrecere, dj mc andrei niculescu, andreiodamixaranjamente nunta, invitatii nunta, aranjamente florale, fotograf nunta, formatie nunta, filmari nunti, torturi nunta, organizare evenimentedj nunta andrei niculescu, andreiodamix, dj mc nunta andrei niculescu, prezentator evenimente, dj evenimente, dj petrecere, dj nunta bucurestisound sensations, birou, office, locatie, punct de lucru, fotograf nunta, formatie nunta, dj nunta, filmari nunti, organizare evenimente, event planning, dj botez, muzica nunta, fotografii nunta, filmareDJ Nunta, DJ Nunta Bucuresti, DJ Bucuresti, DJ Evenimente, DJ Petrecere, DJ MC Andrei Niculescu, DJ MC Nunta, MC Nunta, Prezentator Evenimente, DJ PetreceriDJ Nunta, DJ Nunta Bucuresti, DJ Bucuresti, DJ Evenimente, DJ Petrecere, DJ MC Andrei Niculescu, DJ MC Nunta, MC Nunta, Prezentator Evenimente, DJ PetreceriDJ Nunta, DJ Nunta Bucuresti, DJ Bucuresti, DJ Evenimente, DJ Petrecere, DJ MC Andrei Niculescu, DJ MC Nunta, MC Nunta, Prezentator Evenimente, DJ Petrecerirecomandare dj nunta, dj nunta 2015, referinta dj nunta, testimonial dj nunta, review dj nuntadj nuntasound sensations, studio audio, sala repetitii, inregistrari audio, rehearsal room, audio recording, artist place, loc pentru repetitii, locatietransport artisti sound sensations, logistica concerte, turneu artistisound sensations, raider tehnic, boxe, microfoane, scena, sonorizare, sunet, sunetist, luminist, lumini, efecte speciale, ingineri de sunet, sonorizare evenimente, organizare evenimenteDJ Nunta, DJ Nunta Bucuresti, DJ Bucuresti, DJ Evenimente, DJ Petrecere, DJ MC Andrei Niculescu, DJ MC Nunta, MC Nunta, Prezentator Evenimente, DJ PetreceriDJ Nunta, DJ Nunta Bucuresti, DJ Bucuresti, DJ Evenimente, DJ Petrecere, DJ MC Andrei Niculescu, DJ MC Nunta, MC Nunta, Prezentator Evenimente, DJ PetreceriDJ Nunta, DJ Nunta Bucuresti, DJ Bucuresti, DJ Evenimente, DJ Petrecere, DJ MC Andrei Niculescu, DJ MC Nunta, MC Nunta, Prezentator Evenimente, DJ Petrecerirecomandare dj nunta, dj nunta 2016, referinta dj nunta, testimonial dj nunta, review dj nuntarecomandare dj nunta, dj nunta 2016, referinta dj nunta, testimonial dj nunta, review dj nuntadj mc andrei niculescu, dj nunta andrei niculescu, interviu antena 1, interviu obsevator, interviu tv, observator specialdj mc andrei niculescu, dj nunta, mc nunta, cel mai bun djdj nunta andrei niculescu, mc nunta andrei niculescu, dj evenimente, dj petreceri, prezentator evenimente, maestru de ceremonii, dj mc andrei niculescuinterviu dj, interviu observator, interviu antena 1 mc nunta, dj mc andrei niculescu, dj nunta andrei niculescu, cel mai bunlike facebook, imi place dj nunta, apreciez dj mc andrei niculesculike facebook, pagina facebook dj nunta andrei niculesculike facebook page, dj nunta facebook, dj nunta andrei niculescuDJ Nunta BucurestiDJ NuntaDJ MC Andrei NiculescuDJ MC Andrei NiculescuDJ MC Andrei NiculescuDJ MC Andrei Niculescudj mc nunta andrei niculescudj mc nunta andrei niculescucabina foto, photobooth, photocab, cabina fotografica, cabina foto, foto booth, selfie fun, photo booth