FOTO - VIDEO NUNTA

dj nunta, dj evenimente, dj petreceri, mc nunta, dj majorat, dj pentru botez, percutie, saxofon, show nunta, percutionisti

Fotograf Nunta | Fotograf Profesionist | Albume Foto | Poze Nunta | Fotografii Nunta | Foto Nunta | Cabina Foto Nunta

SOUND SENSATIONS PRODUCTION

NUNTA

Filmari Nunti | Videograf Nunta | Cameraman Nunta | Platforma Video Booth 360

TRIMITE

UN mesaJ

dj nunta, dj evenimente, dj petreceri, mc nunta, dj majorat, dj pentru botez, percutie, saxofon, show nunta, percutionisti

CONTACT

DJ NUNTA

BOOKING - CONTACT

Completare Formular / E-mail: officesoundsensations@gmail.com


Pentru a raspunde solicitarii tale, trebuie sa stim urmatoarele:
Pentru ce fel de eveniment iti doresti acest serviciu, in ce data este programat si cate persoane estimezi ca vor participa la acesta?
Exemplu: Nunta/Botez/Majorat -
20 Septembrie 2025 - 100 Persoane

Noi ne ocupam cu distractia la evenimentului tau?!

De aceea tot NOI suntem aia care stim cum sa filmam sau sa imortalizam in imagini ENERGIA voastra! Noi stim exact momentele pe care le cream si cand anume le punem in scena. Si tot NOI suntem aia care stim cum trebuie sa se vada pe camera toate efectele speciale pe care le folosim, ca doar de asta platiti aceste pachete premium de scenotehnica, nu?!


NU VRETI sa stiti cati miri au venit sa ne spuna dezamagirea lor (cu dovezi, avem printscreen-uri la toate), fiind foarte nemultumiti de tot ce au primit la final ca materiale foto-video! Nu mai zic ca le primeau dupa un an si ceva...


DE CE NOI?

Reprezentam o echipa de artisti entuziasti si dedicati meseriei noastre. Avem pregatirea si experienta de care ai nevoie. Evenimentul tau are loc IN DIRECT, nu exista reluari. Asa ca, nu lasa pe mana amatorilor aceasta responsabilitate. Suntem pregatiti sa intervenim in cel mai scurt timp in cazul unei eventuale defectiuni tehnice. Avem intotdeauna backup-ul necesar la noi.

Facem tot ce este posibil pentru a obtine imaginea la o calitate exceptionala. Pentru aceasta folosim intotdeauna aparatura foto si video de ultima generatie. Iar tinuta noastra vestimentara va fi mereu una adecvata si in conformitate cu statutul impus de evenimentul tau.

Prin serviciile video pe care le oferim, am adus intotdeauna clientilor nostri materiale de o calitate impresionanta si realizate intr-o maniera cat mai originala, artistica.

Prin noi, trairea si emotiile tale vor putea fii transmise mai departe. Amintirile tale sunt acum adunate in siguranta si pregatite sa fie prezentate tuturor dragi tie.

Pentru ca rezultatul final sa fie unul de exceptie, e nevoie de o editare si un montaj profesional. Pentru asta ne folosim atat de creativitatea noastra, cat si de echipamentul din dotare, care joaca un rol foarte important in realizarea materialului final.

V-am surprins mereu cu productii peste asteptari, intr-un stil modern si captivant. Asadar, contati pe noi in continuare. Nu ezitati sa ne solicitati oferta noastra de prezentare. Ramanem la dispozitia dumneavoastra pentru orice informatie suplimentara.